ტყვიის მაღალი შემცველობა საკვებ პროდუქტებში

27 ივლისი 2017, 00:00 3389 ნახვა

ტყვიის  მაღალი შემცველობა სხვადასხვა პროდუქტში. მომხმარებელი.გე-მ სურსათის უვნებლობის ეროვნულ სააგენტოზე დაყრდნობით გამოქვეყნა კვლევა, რომლის მიხედვითაც საქართველოს რამდენიმე რეგიონში, მათ შორის აჭარაში, 2012 წლიდან დღემდე სიცოცხლისთვის სახიფათო ნივთიერების მაღალი შემცველობაა აღმოჩენილია ხორცში, თევზში, რძესა და წყალში.

თვის დასაწყისში კი ტყვიის მაღალი შემცველობა სანელებლებში დაფიქსირდა. მთავრობა მოსახლეობას ამშვიდებს, რომ საგანგაშო არაფერია, თუმცა აფრთიხლებს თუ არა სათანადოდ?

ირინე წუწუნავა
ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში