კენკროვანი კულტურის საოჯახო ბიზნესი. წლის ამ პერიდოში კენკროვანის სეზონი მთავრდება. დარგში დასაქმებულები ამბობენ, რომ 2021-ის სეზონი შედგა, რადგან წელს შარშანდელთან შედარებით პროდუქტზე მოთხოვნაც გაზრდილია და ფასებიც.
ოქროპირიძეებს რამდენიმე ჰექტარზე გაშენებული მოცვის საკუთარი პლანტაციები აქვთ და, რეგიონის მასშტაბით კენკროვან მცენარეებს იბარებს და შემდეგ ექსპორტზე გააქვს. უკვე გამოცდილი ფერმერი, დამწყებებს ეუბნება, რომ საქმის დაწყება ადვილი არ არის, მაგრამ მთავარი მოტივაციაა.