ანტისანიტარიად ქცეული სასაკლაო?

02 ოქტომბერი 2016, 00:00 3768 ნახვა

საქონლის ხორცის დამუშავების ჰიგიენური პირობოები თუ ანტისანიტარიის კერა. ღორჯომის მოსახლეობა სასაკლაოზე არსებულმა სპეციფიკურმა სუნმა შეაწუხა. ობიექტთან მომრავლებული ძაღლების გამო მათ ეჭვი აქვთ, რომ დაკლული პირუტყვის ნარჩენებს მიმდებარედ და მდინარეში ყრიან.  

მაია ფუტკარაძე
რეგიონალური პროდიუსერი

ამავე კატეგორიაში

#უსმინეთ!

არჩევნები 2024

პოპულარული

ამინდი